Vi är en strategisk reklam­byrå som tar dig ett steg längre

Beyond Communication tar vägarna som behövs för att nå målet. För några av våra kunder är det en ny yta. Andra behöver ett djupare strategiarbete för att växa och kunna flyga på en marknad som hela tiden ändras. Vad vi gör för dig beror på målen vi sätter tillsammans.

Varumärke

Ett av dina starkaste vapen i kampen om marknadsandelar: varumärket. Vi jobbar med att forma och förvalta varumärken oavsett om du vill bredda, spetsa eller skapa nytt från scratch.

E-handel

Ta ett kliv närmare de två tredjedelarna av svenska folket som handlar regelbundet på nätet. Vi bygger smidiga, kraftfulla och lättskötta webbshoppar till företag av alla storlekar.

Kampanj och koncept

Säg inte vad ditt varumärke ska vara, bevisa det istället. Med idéer, röda trådar och storytelling hjälper vi våra kunder hålla sina varumärken tydliga, särpräglade och minnesvärda.

Film och foto

Den snabbaste och träffsäkraste kommunikationen skapar vi med bild och rörlig bild. Vi gör reklamfilm, varumärkesfilm, image-bilder och produktfoton. Både stort och smått.

Webb

Gör det mesta av kanalen där dina kunder utforskar dig och lägger grunden till kommande köpbeslut. Vi bygger allt från skräddarsydda WordPress-sajter till unika webbapplikationer.

Sociala medier och content

Hur kan varumärket bli en av kundens bästa kompisar? Vi hjälper företag med kanalstrategier, publiceringsplaner och aktivering. För att inte tala om kärnan i alltihop: innehållet.

PR

Få folk att prata om dig. Vi bygger upp pressregister, etablerar relationer, identifierar nyhetsvärdena i din verksamhet och skapar aktiviteterna som ger dig uppmärksamhet.

Analogt

När ditt varumärke behöver upplevas, kännas fysiskt eller tas med hem. Från trycksaker till event och det mesta där emellan, gör vi det som poppar i butikshyllan och känns rätt i handen.

Beyond Travel: 2016, Berlin. 2017, Amsterdam. 2018, Warszawa. 2019, Köpenhamn.

Beyond, grundat 2015, har 19 anställda och omsatte 18 miljoner kronor år 2019. Vi arbetar med Locker Room Talk som pro bono-kund och stöttar även Destination Gymnasiet. Beyond har skrivit under Byråkoden och är medlemmar i Komm.