Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur Beyond Communication (One Step Beyond AB) behandlar och använder personuppgifter i anslutning till webbplatsen www.onestepbeyond.se.

Genom att använda vår webbplats, eller att du lämnar dina uppgifter till oss, samtycker du till en sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i denna integritetspolicy.

Personuppgiftsansvar

One Step Beyond AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Information om hur du kontaktar oss finns på kontaktsidan.

Uppgifter vi samlar in

One Step Beyond AB samlar in personuppgifter i form av e-postadress i samband med prenumerationer av vårt nyhetsbrev. Din e-postadress sparas bara så länge som du är prenumerant och används för att hålla dig uppdaterad om nyheter och information. När du avanmäler dig så tar vi bort de personuppgifter som är kopplat till ditt konto. Utöver detta sparas också data knuten till vårt verktyg för webbplatsanalys. Detta görs baserat på din samtyckesstatus som du kan kontrollera i vår cookiepolicy.

One Step Beyond AB lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.

Rätt att begära information

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig, och att få uppgifter rättade eller raderade.