Hoppa till innehåll
Kategori: Nyheter

Filmproduktion av Beyond Communication uppmärksammas i internationell tävling

Under tisdagen den 24 maj fick Boråsbyrån Beyond Communication motta inte mindre än två guld och ett silver i den internationella tävlingen The Telly Awards för filmen För alltid som gjordes för Ulricehamns Betong AB.

Telly Award
Telly Award

The Telly Awards, som funnits sedan 1979, uppmärksammar det snygga och briljanta i TV- och videoproduktioner på alla typer av skärmar. Juryn består av professionella personer inom reklam– och produktionsvärlden och det var i kategorierna General Business to Business, General Corporate Image och General Sustainability utmärkelserna kammades hem.

Tillsammans med Johfors Production skapades filmen För alltid där Ulricehamns Betongs (UBAB) djupgående och gedigna hållbarhetsarbete ligger till grund för manuset. För alltid är också ledorden och för UBAB är det just så enkelt – har vi gjort allt vi kan för att det vi gör ska hålla för alltid?

Årligen skickas över 12 000 bidrag in till tävlingen och bland vinnarna finns FOX, HBO, Bloomberg och Microsoft.

– Det är givetvis roligt att våra kunder uppmärksammas på det här sättet och att vår filmproduktion har gått hela vägen fram till vinstplats. Det var en utmanande men samtidigt mycket rolig produktion att genomföra, säger Anna Englund, VD på Beyond Communication.

Filmen finns att titta på här

Signa upp dig på Beyonds nyhetsbrev