Hoppa till innehåll

Shepherd of Sweden

Uppdaterad webshop = ökad försäljning

Allteftersom efterfrågan för Shepherd of Swedens produkter ökade under 2020 såg lifestyleföretaget ett behov av att uppgradera sin e-handel. Vi fick uppdraget att ta fram en design och applicera den på Jetshops nya plattform Flight – ett omtag som gav fantastiska resultat.

Shepherd of Sweden är ett lifestyleföretag som designar, producerar och säljer produkter i fårskinn och fårull. De var en våra första kunder på Beyond och är vår kund än idag. Under åren har vi bland annat utfört flera plåtningar och katalogproduktioner, designat ny hemsida, skapat en varumärkesplattform samt utvecklat bildspråk och tonalitet.

Det var därför extra roligt att få möjligheten att vara med och skapa Shepherd 2.0 genom att uppgradera deras plattform till nuvarande Jetshop Flight. Förutom att utföra all utveckling har vi även skapat en varumärkesstrategi, skött flera fotograferingar och arbetat igenom deras SEO-hälsa för att optimera e-handeln tillsammans med marknadsteamet på Shepherd. En uppdatering som bland annat resulterade i att de procentuellt ökade omsättningen med 350 %.

144 % ökad trafik från organiska sök