Hoppa till innehåll

Incubit

Varumärkes­plattform som grund för framtiden

Incubit är ett konsultbolag i Göteborg som är specialister på förändringsprocesser – ofta med digitala förtecken. Efter starten 2017 var man nu redo att utveckla sin varumärkesplattform för att lägga en stabil grund för framtidens utmaningar och möjligheter.

Med varumärkesplattform – vision, mission, varumärkeslöfte, kärnvärden och persona – följde även ny logotyp, profil och hemsida som gav ett rättvisande grafiskt och kommunikativt uttryck åt varumärket. Vidare utvecklade vi en brandbook för att manifestera identiteten hos befintliga medarbetare, men även som ett verktyg för att attrahera nya konsulter.

Utvecklingsarbetet tillsammans med incubit gjordes genom modererade workshops, intervjuer och täta avstämningar. Vi höll även i presentationen av det ”nya” incubit vid deras kickoff.

Står ni inför ett längre förändringsprojekt och behöver någon i er organisation som driver den hos er, kan vi varmt rekommendera konsulterna på incubit. Med visionen: ”Sveriges bästa kollega”, kommer ni inte bli besvikna.

Tack Gothia Reklamfoto för hjälp med foto.