Hoppa till innehåll
Kategori: Nyheter

Aprilskämt 2022

Beyonds AI sätter ord på ditt varumärke

Efter en lång men intensiv utvecklingsperiod lanserar vi nu Cobrina – sajten som ”översätter” din egen text till bra copy.

Det började som ett projekt för att förvalta den kompetens vi har inom byrån och slutade som en webbapplikation. Cobrina, döpt efter vår seniore copywriter, varumärkesutvecklare och delägare Anders ”kobran” Nygren, är tjänsten som använder AI för att göra ditt varumärke till en stjärna.

Cobrina bygger på machine learning, stora mängder data och adaptiva algoritmer. Designdelen av Cobrina väntas inte komma förrän i 2.0 så fokus idag ligger på en output av konceptuell och semantisk marknadsföring.

Det finns fortfarande mycket kvar att skruva på ”under huven” innan vi går ut med officiell release men från och med idag finns betaversionen online, helt kostnadsfritt. Testa själv på cobrina.se/beta

Fotnot: Vårt aprilskämt Cobrina genererade allt från förfärade kommentarer till beställningar på stående fot. Men mest skratt. Lanseringsfilmen visades några tusen gånger och ledde till omnämningar i bland annat Borås Tidning och Christer Hedbergs nyhetsbrev.

Signa upp dig på Beyonds nyhetsbrev