Hoppa till innehåll
Kategori: Nyheter

Beyond Communications Tobias Erlén väljs in i Locker Room Talks styrelse

Locker Room Talk är en svensk ideell organisation som vill skapa nästa generations förebilder och idrottsutövare. Uppdraget är lika enkelt som svårt; göra omklädningsrummen till en plats där sunda värdegrunder skapas och en trygg plats för de unga killarna.

Tobias Elrén, medgrundare och CD Beyond Communication samt Shanga Aziz, Ordförande Locer Room Talk
Tobias Elrén, medgrundare och CD Beyond Communication samt Shanga Aziz, Ordförande Locer Room Talk

Tobias Erlén, medgrundare och Creative Director på Beyond Communication i Borås, är det senaste tillskottet i Locker Room Talks styrelse. Boråsbyrån har varit med och stöttat organisationens kommunikation non-profit under flera år och vann bland annat guld i PR-tävlingen Spinn med en film för dem och varumärket Nõberu of Sweden. Så här säger Tobias om uppdraget:

– Det känns fantastiskt fint. Som pappa till två idrottande tjejer och egen erfarenhet av omklädningsrum och inkilningar, vet jag hur viktigt Locker Room Talks arbete är. Barn och ungdomar ska kunna slippa skitsnacket både i och utanför omklädningsrummet.

Grundidén till Locker Room Talk är ett unikt fokus på killarnas omklädningsrum. Utbildningarna, som till största delen även hålls av killar i just omklädningsrummen, skapar gyllene tillfällen för målgruppen att få sunda förebilder. Organisationen bedriver också forskningsnära praktik inom ämnet och varvar sina erfarenheter från omklädningsrummen med studier. Shanga Aziz, medgrundare och styrelseordförande för Locker Room Talk, är mycket glad för Tobias engagemang.

– Tobias och Beyond har hjälpt oss i många år så det är fantastiskt kul att få med honom i styrelsen. Hans kunskap om bland annat kommunikation kommer att vara till stor nytta.
Locker Room Talk var de första som fick Zlatan Ibrahimovics stipendium Number 10 på en miljon kronor på Fotbollsgalan 2017, och Shanga Aziz har prisats för sitt engagemang och ledarskap av bland andra Stiftelse Ungt Ledarskap, Framtidens Ledare av Tidningen Chef och Årets Operativa Elefant av Executive Boost och Grant Thornton.

Övriga styrelsemedlemmar:

Shanga Aziz, Ordförande Locker Room Talk
Julia Frännek (adjungerad), Verksamhetschef Locker Room Talk
Maria Modigh, Vice ordförande och COO & Head of Partnership på 29K
Ida Hellrup, Jurist och grundare på Barnrättsbyrån
Ida Texell, Kommundirektör Upplands-Bro samt ordförande för Scouterna
Ebba Nygren, Head of Labour relations / Förhandlingschef Tele2

Signa upp dig på Beyonds nyhetsbrev