Hoppa till innehåll

E-handel

E-handel anpassad efter dina förutsättningar

Två tredjedelar av svenska folket, och över två miljarder människor runtom i världen, handlar regelbundet på nätet. Ta ett kliv närmre din målgrupp med en ny eller uppdaterad e-handel.

Vi bygger smidiga, kraftfulla och lättskötta webbshoppar till företag av alla storlekar. Kom i gång snabbt med en enklare e-handel i Shopify eller WooCommerce, få en mer kraftfull och skräddarsydd e-handel med Norce (fd Jetshop), eller uppgradera din befintliga webbshop. Med lång erfarenhet av att både bygga och designa e-handelsplattformar hjälper vi dig att nå ut med varor eller tjänster utifrån dina förutsättningar och behov. Och framför allt hjälper vi dig att nå igenom bruset.

Boka möte om e-handel

Shopify

Kom i gång snabbt med e-handel i ShopifyFr. 50 000 kr

Passar företag som

  • Söker en lägre tröskel och snabbare ingång till marknaden
  • Har ett enklare produktsortiment
  • Har färre krav på betal- & logistiklösningar
  • Har behov av ett enkelt, eller inget, affärssystem
Läs mer om Shopify

Norce

Kraftfull och skräddarsydd e-handelFr. 200 000 kr**Pris för Beyonds del, Norces kostnader tillkommer

Passar företag som

  • Söker en plattform att växa i
  • Vill nå ut till fler marknader
  • Vill möta upp krav och behov för ERP och PIM
  • Säljer för B2B och B2C
  • Önskar en konfigurerbar plattform
  • Önskar dygnet runt support
Läs mer om Norce

Resor vi gjort med andra

Vanliga frågor

+Vad kostar en e-handel?

Kostnaderna för en e-handel varierar beroende på vilka behov företaget har och därmed vilken funktion som e-handeln ska fylla.

För ett företag som säljer ett mindre produktsortiment till en marknad, med en valuta och ett lager räcker det vanligtvis med en enklare e-handel med låg komplexitet. För ett företag som däremot jobbar mot fler marknader med ett större produktsortiment krävs det oftast en mer kraftfull e-handel med stöd för dessa behov.

På Beyond startar kostnaden för en enklare e-handel på 50 000 kr.

+Hur ser processen för en ny e-handel ut?

När vi bygger e-handel på Beyond består processen av: Förstudie, design, produktion, test-lansering och uppföljning. Du får en dedikerad och erfaren arbetsgrupp som är med dig från start till lanserad e-handel, med löpande underhållning och vidareutveckling av lanserad sajt.

Vid större projekt, i Norce plattform, agerar Beyond designpartner till Norce vilket innebär att Beyond fokuserar på: Konverteringsoptimering, UI (det visuella), UX (användarupplevelsen), SEO-översyn samt innehåll på sidan för att nå igenom bruset och sälja mer. Dessutom får du alltid automatiska uppdateringar i SaaS-plattformen, samt tillgång till drift, support och säkerhet 24/7 genom Norce.

+Går det att förbättra befintlig e-handel i stället för att köpa ny?

Det beror förstås på vad för slags e-handel du har i dagsläget, och vilka behov den behöver fylla. Men det finns mycket man kan göra för att förbättra en e-handel i stället för att köpa en ny.

Beyond kan exempelvis förbättra en befintlig e-handel genom att optimera användarupplevelsen och därmed också konverteringen. Att optimera användarupplevelsen innebär att göra sidan lättnavigerad, enkel att använda och visuellt attraktiv för besökaren. Det är det här som kallas för UI och UX.

Målet med konverteringsoptimering är att göra det lättare för besökare att fullfölja ett köp, prenumerera på ett nyhetsbrev eller att fylla i en intresseanmälan till exempel. Det innebär att analysera och förstå varför vissa besökare inte fullföljer en önskad handling, och sedan förbättra sidan med målet att öka antalet besökare som fullföljer den. Konverteringsoptimering är en viktig del av en lönsam e-handelsstrategi eftersom det hjälper till att öka försäljningen och förbättra användarupplevelsen på webbplatsen.

Beyond kan även hjälpa till med att förbättra sökmotorernas synlighet. Det vill säga att arbeta med sökmotoroptimering (SEO) för att öka e-handelns sökresultat, exempelvis genom mer innehåll av rätt karaktär på webbsidan.

+Vilken e-handelslösning ska jag välja?

Val av e-handel beror på vilka behov och önskemål du har för ditt företag. Faktorer som kan bidra till val av e-handel är exempelvis storleken på ditt företag, produktsortimentet, bransch, budget, tekniska färdigheter och supportbehov.

Om du till exempel har en begränsad produktlinje, har färre krav på betal- & logistiklösningar samt har fokus på en valuta och en marknad kan en enklare lösning som Shopify eller WooCommerce vara tillräcklig. Om du söker en plattform att växa i, vill nå ut till fler marknader och önskar en konfigurerbar plattform är det förmodligen Norce som fyller dessa behov.

Det är också viktigt att överväga anpassningsmöjligheter, integreringar med tredjepartsverktyg och tillgänglighet till teknisk support. Men du behöver inte veta svaren på detta i förväg – vi på Beyond guidar dig rätt.

Börja med ett möte

Boka ett möte med oss så diskuterar vi hur du kan växa och utvecklas med egen e-handel, och vilken e-handelslösning som är bäst för dig.