Hoppa till innehåll

Rapid

Global kommunikation i butik och digitalt

Rapid, grundat 1936, är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, blindnitning, smältlim och varmluft. Det står häftapparater på skrivbord och ligger häftpistoler i verktygslådor över hela världen med Rapids varumärke.

Vi fick det prestigefulla uppdraget att utveckla ett kommunikations- och förpackningskoncept för deras nya sortiment med batteridrivna powertools. Det unika med sortimentet är att det ingår i Boschs batterisamarbete POWER FOR ALL ALLIANCE, varför man kan använda batteriet både i Rapids powertools och i en mängd produkter från bl a Bosch, Gardena, Husqvarna, Gloria, Wagner och Flymo.

Vårt uppdrag var att utveckla ett kommunikationskoncept som gick att ta ut grafiskt och kommunikativt på förpackningar, butiksställ, foldrar, online, presentationer, annonser och annat sälj- och lanseringsmaterial – allt på en global marknad. Vi gjorde även konceptfilmer, imagefotografering samt visst PR-arbete på några av Rapids större marknader.